18 серпня: Україна звинуватила російські війська в обстрілах населених пунктів Донецької області. Троє загиблих та 9 поранених.

Російські війська здійснили обстріли в 12 населених пунктах Донецької області за минулу добу, в результаті чого загинули троє цивільних осіб, а дев'ять отримали поранення. За даними поліції регіону, ворожі війська нанесли 2 806 ударів по лінії фронту та житловому сектору. Було обстріляно 58 цивільних об'єктів, включаючи житлові будинки, адмінбудівлі, заклади освіти, гаражі, транспорт та електричні мережі.

Мирноград став мішенню для ворожих атак п'ять разів, в результаті чого одна особа загинула та інша отримала поранення, а також було пошкоджено 19 приватних осель та інші будівлі. Село Розлив також постраждало від обстрілів з РСЗВ "Торнадо-С", де одна людина загинула, а інша отримала поранення, при цьому пошкоджено 7 будинків.

У Торецьку також є жертви від ворожих атак, а також внаслідок обстрілу по Новоукраїнці травми отримали четверо цивільних, пошкоджено будинок та автомобіль. Костянтинівка та Гірник також потерпають від обстрілів, є поранені та пошкодження будинків, гаражів та комунікацій. Більша Новосілка зазнала ударів бомбою "КАБ-500" та дроном, що відбилось на 6 приватних будинках та об'єктах соціальної інфраструктури.
Ваше повідомлення надіслано