Атака ворожих дронів у Київській області: уламки БПЛА пошкодили будинки та електропроводи, але обійшлося без постраждалих.

У Київській області четверту ніч поспіль було здійснено напади ворожими ударними дронами. На щастя, ці атаки не пошкодили об'єкти цивільної та критичної інфраструктури і не призвели до постраждалих. Уламки безпілотників впали на території одного з населених пунктів, що призвело до обриву електропроводів і пошкодження дахів двох приватних будинків. Наразі триває робота з ліквідації наслідків цих атак.

Голова Обласної військово-цивільної адміністрації Руслан Кравченко повідомив, що тривога була оголошена тричі, проте улучань в об'єкти цивільної та критичної інфраструктури не було. Подія з падінням уламків спричинила пожежу трав'яного настилу, яку вдалось швидко загасити. Ще однією негативною наслідком стала шкода, завдана електромережам та приватним будинкам.

Також на цю тему було повідомлено, що силами протиповітряної оборони була збита ворожа ракета та чотири безпілотні літальні апарати в різних областях. Загалом за певний період було знищено восьму повітряних цілей.
Ваше повідомлення надіслано