Генерал-полковник Олександр Сирський про просування в фортеці Бахмут

Генерал-полковник Олександр Сирський, командувач Сухопутних військ України, опублікував вражаючі відеокадри з боїв, які відбулися на околицях Бахмута в Донецькій області. На зазначеному відео видно, як українські штурмовики атакують бліндажі та окопи російських сил та успішно захоплюють їхні позиції.

Генерал-полковник Сирський підкреслив, що сили оборони продовжують просуватися вперед і ефективно знищують ворожі сили. Він відзначив героїзм українських військових і підкреслив: "Слава Україні".

Масштаби боїв на околицях Бахмута свідчать про значні втрати серед російських загарбників. Трупи ворогів залишаються без надії на евакуацію, що свідчить про сильний опір, який ставлять українські сили.

За даними The Wall Street Journal, Збройні Сили України працюють над тактичним оточенням російських загарбників у Бахмуті. Виснажені окупанти не мають достатньої сили для продовження просування, тому ймовірно втратять контроль над містом незабаром.

У той же час, російські війська в Бахмуті проводять перегрупування. Замість бойовиків ПВК "Вагнер" у місто вводяться повітряно-десантні війська і мотострілецькі підрозділи РФ.

Таким чином, битва за Бахмут продовжується, але Українські Збройні Сили продемонстрували свою силу та відданість перемозі, відбивши атаки ворога та зайнявши його позиції.

Ваше повідомлення надіслано