Генеральний штаб України повідомив, що на напрямках Авдіївського та Новопавлівського найбільше атак здійснюють російські війська.

У неділю російські війська намагалися прорвати оборону українських захисників 25 разів на Новопавлівському напрямку і 11 разів на Авдіївському напрямку. За минулу добу зафіксовано 63 бойових зіткнення. Ворог здійснив 7 ракетних та 55 авіаційних ударів, а також 62 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог завдав авіаційних ударів та обстрілів у районах населених пунктів Чернігівської, Сумської та Харківської областей.

На Куп'янському напрямку ворог здійснив дві невдалі спроби штурму позицій українських військ та авіаційний удар в одному з районів Харківської області. Також під артилерійським та мінометним вогнем опинилися понад 10 населених пунктів.

На Лиманському напрямку українські війська відбили одну атаку в районі населеного пункту Роздолівка Донецької області та зазнали обстрілів у більш ніж 20 інших населених пунктах.

На Бахмутському напрямку відбито сім атак в районах Іванівського та Кліщіївського Донецької області, а також обстріли у близько 10 населених пунктах.

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили 11 атак ворога та зазнали авіаційних ударів та обстрілів у районах Нетайлового та Новоселівки Першої.

На Новопавлівському напрямку українські війська продовжують стримувати ворога у районах Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки та Побєди, де російські війська 25 разів намагалися прорвати оборону. Також зазнали обстрілів у більш ніж 20 населених пунктах.

На інших напрямках також були атаки та обстріли, в результаті яких зазнали пошкоджень певні населені пункти.

Ваше повідомлення надіслано