Генштаб: на Чернігівському та Сумському напрямках без активних наступальних дій ворога, напружено на Куп'янському та дещо напружено на Курахівському напрямках

Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє про актуальну ситуацію на воєнних напрямках країни станом на 10 червня.

На Чернігівському та Сумському напрямках українські війська не зафіксували активних наступальних дій противника. Ситуація залишається стабільною, без зазначених конфліктних подій.

У той же час, на Куп'янському напрямку залишається напружена ситуація. Бойовики продовжують провокувати та здійснювати інші дії, спрямовані на збільшення напруги та ескалацію конфлікту.

Також є певна напруженість на Курахівському напрямку. Ворожі сили здійснюють розвідку та готуються до можливих наступальних дій. За даними розвідки, ворог активно концентрує свої сили та засоби на цьому напрямку.

Українські війська зберігають високий ступінь бджільності та готовності до відповіді на будь-які провокації та можливі наступні дії противника.

Ситуація на фронті залишається динамічною, тому залишайтеся на зв'язку для отримання найсвіжіших новин.

За інформацією Генштабу, на Чернігівському та Сумському напрямках відсутні активні наступальні дії противника, однак ситуація залишається напруженою на Куп'янському та дещо напруженою на Курахівському напрямках. Українські війська готові до відповіді на будь-які можливі загрози.

Це було оновлення про стан на фронті станом на 10 червня. Слідкуйте за нашими публікаціями для отримання найсвіжіших новин з передової.

Ваше повідомлення надіслано