Голова комітету з питань економічної політики Верховної Ради України анонсує розробку нової концепції бронювання працівників.

Група народних депутатів спільно з представниками бізнесу, військовими, аналітиками та економістами працює над новою концепцією бронювання, яка спрямована на надання "білому" бізнесу рівних можливостей для бронювання важливих військовозобов'язаних працівників. Голова комітету Верховної Ради з питань економічного розвитку, Дмитро Наталуха, зазначив, що метою концепції є зробити бронювання доступним і чесним для всіх бізнесів, щоб вони могли забезпечити надійне функціонування та виробництво.

Він висловив думку, що бізнесам, які офіційно наймають працівників і відповідно платять податки, має бути надана можливість бронювати працівників. За його словами, це допоможе зберегти робочі місця та забезпечити підтримку важливих підприємств. Наталуха також наголосив на тому, що наразі не існує конкретного законопроекту щодо цього питання, а працюється над тестуванням гіпотез і визначенням можливих рішень.

Ваше повідомлення надіслано