Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що окупаційні сили активно включають окуповані території у рамки ворожого телебачення "русский мир".

Головне управління розвідки повідомляє, що російські окупаційні сили зростають заходи інформаційно-психологічного впливу на українців, що перебувають в окупованих територіях, та активно підключають їх до російського супутникового телебачення під назвою "русский мир".

За інформацією від Головного управління розвідки:

  1. Щоб обмежити доступ до інформації про реальну ситуацію на фронті та в світі, мешканці окупованих громад Херсонщини масово під’єднуються до російського супутникового телебачення "русский мир". Зафіксовано вже понад 18 тисяч відповідних пристроїв.

  2. На тимчасово окупованих територіях Донеччини загарбники переводять роботу окупаційних адміністрацій на власне програмне забезпечення та комунікаційні сервіси, такі як "Автоматизированное рабочее место госслужащего" та федеральна платформа "госвеб".

  3. За даними розвідки, російські сили розширюють мережу покриття російського мобільного зв’язку: у 2023-24 роках на Донеччині встановили понад 700 базових станцій, а на Херсонщині – більше 200, що становить понад 85% усього мобільного покриття в окупованому регіоні.




Ваше повідомлення надіслано