Готуємось до подальшої активності ворога: Зеленський заслухав доповіді Головкома, начальника Генштабу та міністра оборони

Президент Зеленський наголосив, що Україна готується до подальшої активності ворога, чітко розуміючи завдання, які ставить перед своєю армією російський президент.

"Готуємось і до подальшої активності ворога – чітко розуміємо, які завдання та з якою метою Путін ставить своїй армії. Буде йому наша відповідь – обов’язково," – підкреслив Зеленський у своєму вечірньому зверненні.

Під час наради також обговорювалися питання міжнародної підтримки. Зеленський наголосив на важливості постачання озброєнь та військової техніки від міжнародних партнерів, зокрема від США та країн ЄС. Підтримка союзників є надзвичайно важливою для успішного протистояння російській агресії.

За підсумками наради були узгоджені подальші кроки щодо підготовки до можливих дій ворога та зміцнення оборонних можливостей України. Президент Зеленський висловив упевненість у здатності Збройних сил України ефективно протистояти агресії та захищати територіальну цілісність держави.

Ваше повідомлення надіслано