Кривава трагедія, що сталася в Одесі, стала об'єктом уваги через з'явлення важливих подробиць, які вказують на причетність Російської Федерації до подій

Подробиці про криваву трагедію в Одесі, яка сталася через ракетний удар, набули нового розгляду. Заступниця мера міста Світлана Бедрега повідомила журналістам, що постраждалі отримають матеріальну допомогу з міського бюджету в розмірі від 50 до 100 тисяч гривень, залежно від ступеня пошкоджень.

Міська влада активно працює на місці трагедії, де продовжуються операції з рятування та надання допомоги постраждалим. Комунальні служби міста залучили 34 співробітників та 11 одиниць техніки для розбирання завалів.

Серед загиблих також був освітянин - заступник директора з господарської частини позашкільного закладу освіти. Його смерть стала великою втратою для міської освітньої громади.

Ракетний удар був спровокований атакою Російської Федерації двома ракетами "Іскандер-М", які вразили житловий сектор. На жаль, після першого удару російські загарбники вдарили ще раз, з метою збільшення кількості жертв. Загинуло 20 людей, серед яких були фахівці рятувальної служби, поліція та інші.

Наразі лікарні міста заповнені постраждалими, і з'явилися нові випадки смертей від отриманих поранень. Ситуація залишається напруженою, але міська влада продовжує надавати необхідну допомогу та підтримку мешканцям Одеси.

Ваше повідомлення надіслано