Масовані обстріли Сумщини: за день зафіксовано 127 вибухів

28 квітня, армія РФ завдала серію ударів по десяти громадах Сумської області, що призвело до 127 вибухів, як повідомили у Сумській обласній військовій адміністрації.

В Шосткинській громаді було здійснено обстріл з реактивної системи залпового вогню, внаслідок якого пролунало 6 вибухів. Білопільська громада зазнала нападів з безпілотника та артилерії, зареєстровано 7 вибухів.

У Краснопільській громаді зафіксовано 12 вибухів, зокрема від атак БпЛА, FPV-дроном, артилерійськими та мінометними обстрілами. Великописарівська громада відчула наслідки пуску ракет з гвинтокрила та мінометних обстрілів, загалом 28 вибухів.

Обстріли з міномета та танка спричинили 16 вибухів у Хотінській громаді. Юнаківська громада піддалася артилерійському вогню та атакам з безпілотника, в результаті чого пролунало 25 вибухів.

У Есманській, Новослобідській, Шалигинській та Середино-Будській громадах також були зареєстровані вибухи внаслідок артилерійських обстрілів та використання мін.

За даними ОК "Північ", в результаті атаки безпілотниками у Краснопіллі було пошкоджено приватний будинок і сарай, відзначають у військовій адміністрації. Подробиці пошкоджень та можливі жертви наразі уточнюються.

Ваше повідомлення надіслано