Міністерство оборони Росії повідомило, що вони успішно збили 36 безпілотників над Кримом.

Російське Міністерство оборони повідомило, що їхні протиповітряні системи успішно знищили та перехопили 36 безпілотників над Кримом. Цю інформацію надано в офіційному звіті від Міноборони РФ. Крім того, російські військові заявили про збиття ще одного дрона над Краснодарським краєм.

У передісторії цього події, 4 січня, в тимчасово окупованих Саках у Криму сталися вибухи, які окупанти охарактеризували як "атаку". Також були повідомлення про вибухи в районі Севастополя та Новоросійська. У соцмережах з'явилося ймовірне фото роботи протиповітряної оборони у Новоросійську, що на південному заході Росії. В той же день в тимчасово окупованому Криму повідомили про вибухи в Севастополі та Євпаторії.

Зазначається, що вороже Міністерство оборони Росії стверджує, що знищило 10 ракет над півостровом. Управління стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача ЗСУ підтвердило, що близько 15 години 4 січня Сили оборони України уражено командний пункт з'єднання російських окупаційних військ поблизу Севастополя.

Ваше повідомлення надіслано