На фронті 56 зіткнень: гарячі точки і атаки ворога. Українські захисники відбиваються.

Станом на 16:00 на фронті зафіксовано 56 бойових зіткнень, в основному на Лиманському та Покровському напрямках. Українські військові вживають всі можливі заходи для відстоювання оборони. Окупанти посилили використання авіації в Сумській області, здійснивши 16 авіаційних ударів з 23 керованих авіаційних бомб по населеним пунктам.

За Генштабом, на Харківському напрямку відбулися чотири зіткнення поблизу Вовчанська, два з них тривають. На Куп'янському напрямку ворожі війська намагалися штурмувати наші позиції поблизу Синьківки. На Лиманському напрямку зареєстровано 15 бойових зіткнень, чотири з них ще тривають, ситуацію контролюють. На Сіверському напрямку намагаються прорвати оборону наших військ, але українські захисники успішно відбивають напади.

У секторі Краматорська ворог шість разів намагався атакувати наші позиції, чотири штурми було відбито, ще два тривають. На Торецькому напрямку відбулися сім атак противника, два бойових зіткнення тривають поблизу Нью-Йорка. Гостра ситуація залишається на Покровському напрямку, де відбуваються запеклі бої у різних локаціях. На інших напрямках також відзначаються спроби ворога прорвати оборону, але українські військові вдало відбивають напади.
Ваше повідомлення надіслано