На фронті сталося 60 бойових зіткнень, найважча ситуація на Покровському напрямку - Генштаб ЗСУ

За останню добу на фронті відбулося близько 100 бойових зіткнень, причому найважча ситуація спостерігається на Авдіївському напрямку. Генеральний штаб Збройних Сил України повідомляє, що російські війська продовжують інтенсивні спроби оточити Авдіївку, застосовуючи різні види озброєння, включаючи авіаційні удари та артилерію. Проте українські захисники успішно відбивають атаки ворога, утримуючи свої позиції.

Авдіївка залишається однією з найбільш гарячих точок на фронті. За останню добу російські війська здійснили численні атаки, намагаючись прорвати оборону українських військових. У відповідь українські захисники провели успішні контратаки, знищивши значну кількість ворожих сил та техніки. Зокрема, було відбито атаки в районах Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки.

На Сіверському напрямку противник продовжує наступальні дії, активно використовуючи реактивну артилерію та авіацію. Російські війська здійснили масовані обстріли позицій українських військових, намагаючись покращити своє тактичне положення та створити умови для подальшого наступу в напрямку Сіверська. Українські сили успішно відбивають атаки, завдаючи ворогу значних втрат.

На Бахмутському напрямку російські війська ведуть активні наступальні дії, намагаючись прорвати оборону українських військ північніше та західніше Бахмута. Противник здійснює перегрупування сил та застосовує підрозділи "добровольчого корпусу". Українські захисники успішно стримують ворога, не дозволяючи йому просунутися далі та розвинути наступ.

На Херсонському напрямку українські війська продовжують заходи з розширення плацдарму, відбиваючи численні атаки російських військ. Противник здійснив кілька безуспішних штурмів, намагаючись вибити українські підрозділи із займаних позицій. Водночас українські сили продовжують закріплювати свої позиції та знищувати ворожі сили.

На Запорізькому напрямку українські військові відбили кілька атак противника, не даючи йому просунутися північніше Приютного та південніше Червоного. Ворог зазнав значних втрат, намагаючись прорвати оборону українських військ. Українські захисники продовжують утримувати свої позиції, завдаючи ворогу значних втрат в живій силі та техніці.

Ситуація на фронті залишається напруженою, проте українські військові продовжують успішно відбивати атаки противника на різних напрямках. Завдяки високому професіоналізму та героїзму захисників України, вдається утримувати позиції та завдавати ворогу значних втрат, стримуючи його наступальні дії.

Ваше повідомлення надіслано