На фронті відбулося 97 боєзіткнень: ситуація на напрямках Гарячих точок

На лінії фронту відбулося 97 боєзіткнень. Сьогодні найбільш активні були російські загарбники на Покровському напрямку. Вони завдали двома ракетами та 66 авіаударами удару на територію України, скинувши 105 калібрів боєприпасів. Крім того, вони використали 611 дронів-камікадзе та здійснили більше 3400 обстрілів по позиціях українських військ і населених пунктах.

Ситуація на різних напрямках боїв виглядає наступним чином:
- На Харківському напрямку: ворог 4 рази проводив атаки біля Глибокого та Вовчанська, де триває боєзіткнення.
- На Куп'янському напрямку: ворожі сили напали поблизу Новоосинового. Там також триває бій.
- На Лиманському напрямку: російські окупанти атакували поблизу Новосергіївки, Макіївки, Тернів, Новосадового та Торського. ЗСУ відбили 7 штурмів, але ще 6 тривають.
- На Сіверському напрямку: ворожі сили провели 7 атак, з яких 6 були відбиті в районах Івано-Дар'ївки та Спірного, одна битва триває досі.
- На Краматорському напрямку: противник нападав 7 разів біля Васюківки, Часового Яру, Іванівського, Кліщіївки та Григорівки. Сили оборони відбили 6 атак, триває одне бойове зіткнення.
- На Торецькому напрямку: російські загарбники атакували 15 разів біля Залізного, Нью-Йорка та Північного. Завершились 20 боїв, три тривають.
- На Покровському напрямку: терористи 36 разів нападали біля Тимофіївки, Зеленого Поля, Новоолександрівки, Іванівки, Желанне, Новоселівки Першої, Калинового та Яснобродівки. ЗСУ відбили 23 атаки, ще 13 тривають.
- На Курахівському напрямку: ворожі сили 4 рази атакували біля Красногорівки та Георгіївки. Три атаки відбито, одна триває.
- У решті напрямків також були атаки та зіткнення з окупантами.
Ваше повідомлення надіслано