На визволеній території: у Курській області відбулася масштабна спецоперація, під час якої СБУ взяла в полон 102 військових РФ.

Спецпризначенці Служби безпеки України в Курській області здійснили успішну операцію зі взяття в полон 102 військовослужбовців Збройних сил Російської Федерації. Ця операція стала наймасовішою з численних взяттів ворога в полон, які вдалося здійснити за один раз. Деталі цієї операції були опубліковані порталом Українські Національні Новини (УНН) із посиланням на власні джерела.

За інформацією УНН, вчорашнє взяття в полон значної числової групи військових РФ є наслідком спецоперації, проведеної бійцями Центрального спеціального операційного підрозділу "А" СБУ. Під час операції загарбники були спритніто захоплені та зачищені укріплені ротні опорні пункти з розвинутою інфраструктурою, у тому числі із підземними спорудами та комунікаціями. Противник був добре озброєний і не планував здаватися – в їхньому арсеналі було достатньо боєприпасів та провізії.

Бійці Центрального спеціального операційного підрозділу "А" СБУ взяли в полон 102 військовослужбовців 488-го гвардійського мотострілкового полку та підрозділу "Ахмат" російських Збройних сил.
Ваше повідомлення надіслано