Національний олімпійський комітет (НОК) обрав найкращих спортсменів року. Серед них у 2023 році визначено Ярослава Магучіх.

Національний олімпійський комітет (НОК) визначив найкращих спортсменів та тренерів року. У 2023 році Ярослава Магучіх стала найкращою спортсменкою, а Олександр Желтяков – найкращим юним спортсменом. Також визнано Тетяну Степанову найкращою тренеркою та Олександра Кулика – найкращим тренером юного спортсмена.

Ярослава Магучіх, чемпіонка світу та Європейських ігор з легкої атлетики у стрибках у висоту, вражає своїми досягненнями. Олександр Желтяков, дворазовий чемпіон світу та Європи з плавання серед юніорів, був визнаний найкращим юним спортсменом.

Тетяна Степанова, особиста тренерка Ярослави Магучіх, отримала визнання у номінації "Найкраща тренерка 2023 року". Олександр Кулик, особистий тренер Олександра Желтякова, став "Найкращим тренером юного спортсмена 2023 року".

Рішення щодо призначення найкращих спортсменів та тренерів року приймала Експертна комісія НОК за результатами виступів на провідних міжнародних змаганнях в олімпійських видах спорту.

Ваше повідомлення надіслано