Нічний обстріл Херсона: одна людина поранена, житлові будинки знищені

Олександр Прокудін, керівник обласної військової адміністрації Херсона, повідомив про нічний обстріл міста Херсон російськими військовими 14 квітня. За його словами, в результаті атаки було поранено 48-річного чоловіка.

Постраждалий отримав вибухові поранення та черепно-мозкову травму. Чоловіка госпіталізували з пораненнями стегна та передпліччя, а також з контузією.

Прокудін зазначив, що в результаті обстрілу загорілись три приватні будинки у Корабельному районі Херсона. Вибухова хвиля також пошкодила кілька інших будівель, включаючи багатоповерхівку.

Водночас, згідно з даними Генштабу ЗСУ, протягом доби 13 квітня російська армія обстріляла понад десять населених пунктів на Херсонщині, включаючи Тягинку, Іванівку та Понятівку. За даними Генштабу, росіяни також атакували Велетенське та Козацьке, де в результаті обстрілів було поранено ще чотирьох людей.

Ці події є черговим свідченням ескалації напруженості в регіоні та продовженням агресивних дій з боку російської армії на території України.

Ваше повідомлення надіслано