Окупанти атакували одразу два підприємства у Харкові. В ОВА повідомили деталі та показали руйнування


Окупанти знову вчинили напад на мирне населення та підприємства на сході України. На цей раз, згідно з повідомленням Операції об'єднаних сил, два підприємства у Харкові стали об'єктом агресії.

За даними Операції об'єднаних сил, ворожі сили вчинили напад із застосуванням артилерійсько-ракетного озброєння. Як результат, обидва підприємства зазнали серйозних матеріальних збитків, а також були виявлені ознаки руйнування.

У зв'язку з цим подією, прес-служба Операції об'єднаних сил вже розпочала розслідування та збір доказів щодо цього випадку агресії. Представники ОВА заявили, що такі дії є порушенням міжнародного гуманітарного права та підтверджують необхідність подальших заходів для забезпечення миру та безпеки в регіоні.

Наразі, владні структури Харківської області проводять оцінку завданих збитків та надають допомогу постраждалим підприємствам. Також, за інформацією з місця події, жертв та поранених серед мирного населення наразі немає.

Цей випадок став ще однією наполегливою нагадівкою про необхідність міжнародної реакції на агресію Російської Федерації проти України. Україна продовжує вимагати від світового співтовариства вжити рішучих заходів для припинення військової агресії та відновлення територіальної цілісності та суверенітету країни.

Ваше повідомлення надіслано