Окупанти почали активніше діяти на Оріхівському напрямку – Генштаб

Останні звіти від Генерального штабу Збройних сил України свідчать про збільшену активність окупаційних сил на Оріхівському напрямку. За даними Генштабу, ворожі війська проводять активніше дії зі збільшенням кількості провокацій та обстрілів позицій українських військ.

За добу ворожі сили здійснили більше десятка обстрілів позицій українських військ на Оріхівському напрямку. Генштаб також повідомляє про спроби прориву ворожих загонів нашими підрозділами, які були успішно зупинені.

За даними розвідки, окупаційні війська активізували свою діяльність з метою затримки передових позицій українських військ та створення додаткових проблем для підрозділів ЗСУ на цьому напрямку.

З початку цього тижня, окупанти здійснили понад двадцять обстрілів українських позицій на Оріхівському напрямку, порушуючи режим припинення вогню та загострюючи ситуацію в районі.

Генштаб підкреслює, що військові українські підрозділи готові до будь-яких викликів та мають необхідні ресурси для ефективного відштовхування будь-яких провокацій та нападів.

Ваше повідомлення надіслано