Президент Зеленський провів нараду, де отримав звіти щодо ситуації на фронті та прогресу в будівництві фортифікацій

Президент Володимир Зеленський 18 березня провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорювалася ситуація на фронті, питання озброєння та будівництва фортифікацій.

"На засіданні Ставки отримав детальні зведення з фронту. Головнокомандувач Збройних сил України генерал армії Олександр Сирський представив доповідь за основними напрямками активних дій, а також були надані доповіді щодо витрат та надходження боєприпасів, а також дані розвідок", - зазначено у повідомленні.

Президент також повідомив, що вислухав доповіді щодо виконання попередніх рішень Ставки, зокрема щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури, таких як енергетика, водо- та газозабезпечення.

Учасниками засідання були прем’єр-міністр Денис Шмигаль, віцепрем’єр Олександр Кубраков, голови правління "Нафтогазу" Олексій Чернишов та "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Також на засіданні було обговорено питання про продовження будівництва оборонних рубежів. Доповіді щодо цього питання представили прем’єр-міністр Денис Шмигаль та голова спеціальної служби транспорту Міноборони Богдан Бондар. Президент Зеленський також наголосив, що робота над цим питанням продовжується.

Ваше повідомлення надіслано