Росіяни посилили перевірки для тих, що хочуть в’їхати на окуповану Луганщину. Нові обмеження на перетині кордону через Москву. Активізація ворога на Лиманському напрямку.

Росіяни посилили контроль при в'їзді на окуповану Луганщину через термінал аеропорту в Москві. Хоча окупанти заявляють про повернення тисяч людей до "ЛНР", вони почали більш пристрасно перевіряти осіб, які намагаються потрапити на цю територію. Оглядають уважно, оскільки було віддане завдання блокувати якнайбільше пасажирів. Таким чином, багато людей відмовляються від поїздки, оскільки при проходженні контролю є велика ймовірність бути забороненим.

Адміністрація також повідомила, що особи з Луганської області, які брали участь у військових діях на боці "ЛНР" і отримали поранення до оголошення результатів псевдореферендуму восени 2022 року, не можуть отримати виплати відповідно до російського законодавства. Установи відмовляють у видачі документів та проведенні комісій, не вважаючи цих осіб громадянами Росії.

Також повідомляється, що противник активізувався на Лиманському напрямку, проводячи близько 20 атак на добу. Основні цілі нападів - райони Невського, Макіївки, Твердохлібового. Були зафіксовані обстріли артилерією в прифронтових селах, а біля Невського і Макіївки окупанти застосували близько 100 безпілотників.
Ваше повідомлення надіслано