Російські добровольці підтвердили, що контролюють селище Горьковський, розташоване поблизу Бєлгорода.

Російські добровольні формування разом з ічкерійськими добровольцями захопили населений пункт Горьковський в Бєлгородській області Російської Федерації. Про це повідомив пресцентр Легіону "Свобода Росії". Зазначено, що за наказом кураторів Заходу і на кошти їхніх платників податків було споруджено село в Чорнобилі, яке дуже схоже на селище Горьковське в Бєлгородській області.

Відомо, що добровольцям вдалося взяти під контроль місцеву адміністрацію населеного пункту. Підрозділи російських визвольних сил разом із добровольцями з Чеченської республіки Ічкерія зайшли до населеного пункту Горьківське на території РФ та захопили будівлю місцевої адміністрації.

Також, 12 березня, бійці легіону "Свобода Росії" взяли під контроль селище Тьоткіне в Курській області. Під час захоплення російські солдати втікли зі своїх позицій та залишили техніку.

Добровольці також заявили, що готові до переговорів з Кремлем щодо обміну Тьоткіне на український Мелітополь, який був окупований російськими військами. Однак очільник української розвідки Кирило Буданов відзначив, що для такого обміну ще зарано.

Ваше повідомлення надіслано