Російські окупанти готують черговий злочин проти українських дітей: пропаганда російських загарбницьких війн.

Центр національного спротиву повідомив про дії російських загарбників, які скеровані проти українських дітей. Нещодавно окупанти склали список пропагандистської літератури, яка сповнена похвали російським війнам та, зокрема, вторгненню на територію України. Цей список має бути обов'язковим у школах, бібліотеках та культурних центрах на тимчасово окупованих територіях.

У ЦНС вважають, що ця дія - частина жорсткої кампанії з промивання мізків українських дітей. Список включає в себе військову поезію, розповіді військових та оповідання про "героїв руской вєсни", які призначені "зберегти пам'ять" про війну проти України. Каталог рекомендованої літератури було складено спільно Прилєпіним та фондом "Захисники батьківщини", які зв'язані з Кремлем. Усього в ньому зазначені 15 книг, що редагує Прилєпін.

Окрім літератури, окупанти пропонують поширювати картини та скульптури, що пов'язані з війною в Україні, включаючи погруддя військових злочинців. ЦНС наголошує на тому, що колаборація з ворогом та поширення російської людиноненависницької пропаганди серед українських дітей не залишиться без наслідків. Всіх зацікавлених просять повідомляти про подібних перевертнів на анонімний чат-бот ЦНС.
Ваше повідомлення надіслано