Російські війська атакували три населені пункти Херсонщини: загибла і поранені. 27-го липня уражені місто Берислав, Білозерка та Антонівка.

27 липня у Херсонській області ворог атакував Берислав, Білозерку та Антонівку. Під час атаки отримала поранення, що призвели до смерті, 37-річна жінка. Також постраждав водій швидкої допомоги, який отримав поранення м'яких тканин, та подружжя, яке знаходилося на своїй території під час атаки. Через наслідки атаки у деяких будинках та об'єктах інфраструктури завдалося значні пошкодження.

У ході іншої ворожої атаки по Херсонщині трапились загибель та поранення: у Бериславі російські війська вранці 27 липня застосували дрон для атації автомобіля швидкої допомоги. Поранення отримав водій, якого госпіталізували у стані середньої важкості. Близько 13:10 ворог обстріляв Білозерку з артилерії, разом з тим страждає подружжя, що було на своєму подвір'ї під час нападу. Чоловіка тяжко поранено, а також завдано шкоди двом приватним будинкам та іншим об'єктам інфраструктури. Також близько 16:00 ворогів знову обстріляли Антонівку, в результаті 37-річна жінка отримала поранення, що призвели до смерті.

Прокуратура Херсонської області разом із поліцією зібрали докази та зафіксували наслідки агресії Російської Федерації. Проводиться процесуальне керівництво за порушення законів та звичаїв війни. У попередній звітності УНН було повідомлено про атаку на 18 населених пунктів на правому березі Херсонської області, в результаті якої пошкоджено критичну інфраструктуру, будівлі та транспорт та поранено 8 осіб.
Ваше повідомлення надіслано