Ситуація на півночі Харківщини: Синєгубов повідомив, куди рф може кинути резерви

Ситуація на півночі Харківщини залишається напруженою, а російські війська продовжують концентрувати свої сили. Про це повідомив начальник Генерального штабу Збройних Сил України Валерій Синєгубов під час брифінгу.

За його словами, російська сторона може кинути резерви на Покровському напрямку, де зараз відбувається найбільш напружена ситуація. На думку експертів, це може бути спроба ворога змінити тактику і спробувати прорвати оборону українських військ.

"Російські війська продовжують концентрувати свої сили на Покровському напрямку. Ймовірно, це свідчить про їхню спробу змінити тактику та спробувати прорвати нашу оборону", - сказав Синєгубов.

За його словами, українські війська готові до будь-якого розвитку подій та здатні відстоювати свою землю. Наразі ведеться постійне спостереження за рухом ворожих військ, а також проводяться відповідні заходи з підвищення бойової готовності.

Ситуація на півночі Харківщини залишається під контролем українських військ, але необхідно залишатися пильними та готовими до будь-якого розвитку подій.

Ваше повідомлення надіслано