Тарнавський повідомляє, що Росія має намір отримати контроль над логістичними маршрутами Збройних Сил України на напрямку до Авдіївки.

У зоні проведення операції з визволення ОСУВ "Таврія" зараз спостерігається активізація противника, зокрема на Авдіївському напрямку, як повідомив командувач цього напрямку, Олександр Тарнавський, через свій канал у Telegram.

За його словами, російські агресори стратегічно націлені на встановлення контролю над логістичними маршрутами, які забезпечують українські військові підрозділи на північному фланзі. Тарнавський підкреслив, що ЗСУ гідно реагують на ці наміри противника, посилюючи оборонні заходи, розгортаючи нові вогневі позиції та використовуючи свіжі ефективні сили. Логістичне забезпечення українських військових продовжується.

Щодо результатів минулої доби, Тарнавський повідомив про загальні втрати противника на напрямку - 361 російського окупанта та 13 одиниць військової техніки, не враховуючи безпілотних літальних апаратів. Це включає 2 танки, 1 бойову бронемашину, 1 артилерійську систему, 6 автомобілів та 3 одиниці спеціальної техніки. Також зазначено, що українські сили знищили 2 склади боєприпасів.

Ваше повідомлення надіслано