Трагедія в Чернігові: Російський ракетний удар забрав життя 14 осіб

 Сьогодні ранок в Чернігові розпочався з трагедії, коли Російська Федерація випустила три ракети по місту, внаслідок чого загинуло 14 осіб, а 61 отримала поранення, серед яких троє дітей. Поліція Чернігівської області також повідомляє про шість зниклих безвісти.

На місці продовжується рятувальна операція. За словами місцевих чиновників, під завалами можуть залишатися люди. Президент Володимир Зеленський висловив співчуття родинам загиблих та наголосив на необхідності зміцнення ППО України, щоб запобігти подібним трагедіям у майбутньому.

Президент також закликав міжнародну спільноту до рішучішої підтримки України в її боротьбі проти агресії та терору. Ці заклики підтримали численні світові лідери та міжнародні партнери. Міністр закордонних справ України, Дмитро Кулеба, та інші урядовці також виступили з заявами, в яких висловили подяку Німеччині за надання додаткових систем ППО та закликали інші країни доєднатися до цих зусиль.

Трагічні події в Чернігові стали черговим нагадуванням про жорстокість і безпрецедентний характер конфлікту, який зазіхає на життя невинних.

Ваше повідомлення надіслано