У нічній атакі уламки дронів призвели до пошкоджень будівель в Миколаївській і Дніпропетровській областях.

З восьми ударних дронів, які вночі атакували Україну і були збиті захисниками, чотири було знищено над Миколаївською областю. Проте уламками дронів "Шахед-136/131" було завдано шкоду адміністративній будівлі, закладу освіти та приватним будівлям.

Повітряні сили Збройних сил України повідомили: "У ніч на 29 січня 2024 року ворог атакував вісімма ударними безпілотниками (БпЛА) типу "Shahed-136/131" з району Приморсько-Ахтарськ, РФ, однією ракетою "Іскандер-М" з району Воронезької області, РФ, та трьома ЗРК С-300 по Донеччині з тимчасово окупованої території області. Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено вісім ворожих БпЛА у межах Миколаївської, Дніпропетровської, Хмельницької та Рівненської областей."

Силами оборони півдня повідомлено, що підрозділи протиповітряної оборони збили чотири дрони-камікадзе "Shahed-131/136" на Миколаївщині. Уламки збитих дронів призвели до пошкодження адміністративної будівлі, навчального закладу та приватних будівель. На щастя, пожеж та постраждалих серед людей не сталося. Голова Миколаївської обладміністрації повідомив, що уламки під час бойових дій упали в Арбузинській громаді.

У Дніпропетровській області також були пошкоджені будівлі внаслідок уламків збитого безпілотника на Синельниківщині. Людей у цьому інциденті не постраждало.




Ваше повідомлення надіслано