У першому півріччі 2024 року Міністерство оборони планує відкрити 27 центрів рекрутингу

У Міністерстві оборони України оголосили про плани відкриття 27 центрів рекрутингу в обласних центрах та великих містах протягом першого півріччя 2024 року. Ці центри мають надавати прості відповіді на різноманітні питання стосовно можливостей служби в Збройних Силах. Міністерство зробило процес рекрутингу максимально прозорим і зрозумілим для кожного охочого.

Центри рекрутингу функціонуватимуть як консультативно-інформаційні офіси та, за необхідності, надаватимуть супровід особам, які бажають вступити до Збройних Сил. Перший з цих центрів вже відкрили у місті Запоріжжі 19 березня. Його персонал, згідно з Міноборони, складають два цивільних співробітники, які здійснюватимуть виключно комунікативні функції, не видаватимуть повістки про мобілізацію.

Центр у Запоріжжі пропонує вакансії у підрозділах сил ТРО, Нацгвардії та Морській піхоті. За словами Міністерства оборони, наразі найбільший попит спостерігається на операторів безпілотних літальних апаратів (БПЛА), водіїв-механіків, медичний персонал, фахівців з інформаційних технологій та інші категорії професіоналів, чиї знання та навички важливі для Збройних Сил.

Ваше повідомлення надіслано