У Сумській області Росія здійснила 390 обстрілів, що призвело до поранення двох осіб

Протягом дня військові РФ обстріляли Сумщину 56 разів, здійснивши 390 ударів з різних видів озброєння. У громадах Юнаківської та Білопільської зареєстровані поранення людей.

В Великописарівській громаді було обстріляно з реактивної системи залпового вогню (84 вибухи), артилерії (71 вибух), мінометів (24 вибухи), гелікоптера некерованими авіаційними ракетами (17 вибухів) та керованими авіаційними бомбами з літака (7 вибухів). Ймовірно, що по Юнаківській громаді були обстріли з мінометів (15 вибухів), що призвело до поранення однієї людини. У Білопільській громаді також зафіксовані обстріли з артилерії (37 вибухів), мінометів (12 вибухів) та гранатомету (22 вибухи), а також атака дронів-камікадзе типу "FPV" (2 вибухи), що спричинило поранення однієї людини. Краснопільська громада була обстріляна з артилерії (24 вибухи) та мінометів (13 вибухів).

В інших громадах також фіксувалися обстріли та атаки: у Миропільській – з реактивної системи залпового вогню (24 вибухи), у Дружбівській – скинуті 6 мін, у Свеській – мінометні обстріли (4 вибухи), у Середино-Будській – міномети (5 вибухів), дрони-камікадзе типу "FPV" (1 вибух) та авіаційні удари (2 вибухи), у Шалигинській – артилерійський обстріл (7 вибухів), у Миколаївській – керовані авіаційні бомби (4 вибухи), у Есманьській – міномети (5 вибухів), а в Хотінській – атака двох дронів типу "FPV".

Ваше повідомлення надіслано