В Генштабі розповіли про те, на яких напрямках ворог найбільше активізувався.

На Новопавлівському напрямку відбулося найбільше активних боїв, де Сили оборони здійснили успішну оборону від 27 атак окупантів за минулу добу. Генштаб повідомив про це у своєму ранковому зведенні.

За данними Генштабу, на інших напрямках також були ворожі атаки, але вони не були такими інтенсивними. На Куп’янському напрямку ворог не проводив наступальних дій, на Лиманському напрямку було відбито 5 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Терни Донецької області. Також ЗСУ відбили 4 атаки в районі Іванівського та Андріївського на Бахмутському напрямку. На Авдіївському напрямку було відбито 14 атак в районах Бердичі, Семенівка та Невельське Донецької області.

На Оріхівському напрямку ворог здійснив 4 атаки на Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області. На Херсонському напрямку відбулася невдала атака ворожих сил на позиції ЗСУ на лівобережжі Дніпра.

Щодо обстановки на Лимано-Куп'янському напрямку, помічник начальника прикордонного загону "Сталевий кордон" Іван Шевцов зазначив, що там перебуває близько 100 тисяч російських окупантів, які зазнають втрат, але продовжують відновлювати свій ресурс.

Ваше повідомлення надіслано