В Збройних Силах України підтвердили обстріл російського полігону і висловили припущення, що на ньому перебувало командування.

Сили оборони півдня підтвердили атаку на скупчення військ Росії на Херсонщині, і ймовірно, там перебувало командування. За словами речниці Сил оборони півдня України Наталії Гуменюк, було чутно не один вибух, а трічі повторили його для закріплення результату. Вона також зазначила, що російські військові готувалися до штурму Кринок, які вже були зачищені. За її словами, окупанти використовують схожі локації на тимчасово окупованій лівобережній Херсонщині для підготовки.

Деталі події ще уточнюються, і речниця наголосила на цьому. Вона також зазначила, що можливо, там знаходилося командування ворожих сил. Раніше аналітики DeepState оприлюднили відео удару Збройних Сил України по російським окупантам на полігоні біля Подо-Калинівки Херсонської області, де вони шикувались. Сили оборони півдня також розповсюдили відео, підкреслюючи, що російське керівництво прибуло подивитися, як вони "зачищають" Кринки, і вони вирішили приєднатися до цього шоу.





Ваше повідомлення надіслано