Від початку доби на фронті відбулося 74 бойових зіткнень, ворог збільшив кількість атак на Куп’янському напрямку - Генштаб

З початку доби українські військові зафіксували 74 бойових зіткнення з російськими окупантами, про що повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України. Ворог значно збільшив кількість атак на Куп’янському напрямку, що призвело до посилення боїв у цьому регіоні.

Згідно з інформацією Генштабу, російські війська активно діють на декількох фронтах, проте Куп’янський напрямок став основною точкою напруги. Ворог здійснює постійні спроби прорвати українську оборону, застосовуючи важку артилерію, танки та авіацію. Збройні сили України стійко тримають оборону, відбиваючи численні атаки та завдаючи втрат противнику.

На даний момент ситуація на фронті залишається напруженою. Ворожі сили постійно нарощують свою активність, що призводить до збільшення кількості бойових зіткнень. Українські захисники продовжують героїчно обороняти рідну землю, демонструючи високу бойову майстерність та мужність.

Командування ЗСУ закликає громадян України залишатися спокійними та довіряти офіційним джерелам інформації. Збройні сили України готові до будь-яких сценаріїв розвитку подій та продовжують боротися за незалежність та територіальну цілісність нашої країни.


Ваше повідомлення надіслано