За день ворог здійснив 18 обстрілів по Сумщині

Учора ситуація на Сумщині стала особливо напруженою через активні обстріли з боку ворожих сил. За даними оперативного командування, противник здійснив 18 обстрілів по різних районах області, порушуючи режим припинення вогню. Обстріли стали причиною руйнувань на цивільних об’єктах та загрозою для мирного населення.

Один з найбільш інтенсивних обстрілів відбувся у районі селища Чугуїв. Противник використовував різноманітну важку зброю та міномети, спрямовуючи вогонь на житлові будинки та інфраструктуру. Унаслідок обстрілу було завдано значних матеріальних збитків, але, на щастя, жертв серед мирного населення не зафіксовано.

Крім Чугуєва, обстрілами були також порушені режими припинення вогню у районах Путивльському, Глухівському, та Великописарівському. Ворог продемонстрував високу активність, використовуючи тяжку зброю та міномети для обстрілу українських позицій.

Зараз ситуація на Сумщині залишається напруженою, і Силам оборони доводиться вести активні оборонні дії, щоб стримати агресивні дії противника. Очікуються подальші заходи з боку українських військ для забезпечення безпеки мирного населення та відсічі агресору.

Ваше повідомлення надіслано