Зеленський повідомив, що Сирський та Умєров відвідали активні зони фронту, і вказав на плани з посилення сил в цих областях.

Президент Володимир Зеленський, у вечірньому зверненні 13 лютого, повідомив, що головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та міністр оборони Рустем Умєров відвідали усі активні точки фронту та активно розв'язують наявні проблеми.

Президент зазначив: "Перше – фронт, і зокрема Авдіївка, Куп'янськ, Лиман. Максимум уваги, максимум підтримки. Головком Сирський, міністр оборони Умєров зараз на місцях, саме там, на фронті, увесь день. Об'їхали сьогодні всі активні точки фронту. Доповіли щодо ситуації. Розв'язують наявні проблеми – комплектація підрозділів, зміцнення, управління. Буде посилення за допомогою дронів, РЕБ, а також зміцнення командних позицій. Пізніше буде подана докладна доповідь".

У додаток до цього Зеленський повідомив про стратегічно важливе голосування в Сполучених Штатах за пакет подальшої підтримки України, закликаючи до морально сильного вибору та рішення, спрямованого на спільну безпеку.

Ваше повідомлення надіслано