Зеленський відреагував на погрози росії щодо Франції: це стало ще одним аргументом на користь нашої з вами сміливості

Президент України Володимир Зеленський відреагував на останні погрози Росії щодо Франції, наголосивши, що це лише підкреслює важливість сміливості та єдності у протистоянні агресії. Його слова прозвучали на фоні останніх загострень і нових загроз з боку Москви, що викликали значний резонанс у міжнародній спільноті.

Виступаючи перед журналістами, Зеленський зазначив, що погрози Росії щодо Франції є черговим доказом того, що агресор не має наміру зупинятися. "Це стало ще одним аргументом на користь нашої з вами сміливості," – підкреслив президент, маючи на увазі як сміливість українського народу, так і підтримку міжнародних партнерів.

Франція, яка вже давно є одним з головних союзників України у боротьбі проти російської агресії, також не залишилася осторонь. Після погроз з боку Росії, французькі лідери висловили підтримку Україні і наголосили на необхідності подальшого посилення санкційного тиску на Москву.

Останні погрози з боку Росії з'явилися на фоні ескалації бойових дій на сході України. Російські війська продовжують активні наступальні дії на декількох напрямках, що викликає занепокоєння як у Києві, так і у західних столицях. За даними Генштабу, тільки за останню добу відбулося 99 ворожих наступальних та штурмових дій.

Зеленський підкреслив, що у такі важкі часи, як ніколи важливо залишатися єдиними та підтримувати одне одного. "Кожна підтримка, кожна допомога має значення. Ми разом протистоїмо агресору, і тільки разом ми можемо перемогти," – наголосив він.

Погрози Росії щодо Франції стали черговим нагадуванням про непередбачуваність та агресивність російського режиму. Але водночас вони показали, наскільки важливо мати сміливість і залишатися єдиними у боротьбі за свободу та незалежність. Україна і її партнери продовжують стояти пліч-о-пліч у цій боротьбі, демонструючи світу силу і рішучість у протистоянні агресії.

Ваше повідомлення надіслано