Зеленський відзначив, що країна знаходиться у вельми складному періоді, але наголосив, що існує можливість зупинити Росію.

Президент Володимир Зеленський утримався від прогнозування можливого завершення війни в Україні у 2024 році, проте відзначив, що віру в мир і відсутність знищення України та загрози Третьої світової війни можна здійснити, зупинивши Росію. У інтерв'ю для німецького телеканалу ARD, Зеленський сказав: "Треба вірити в себе, вірити в народ, в Україну, в партнерів і вірити в мир. Тому що будь-яка війна закінчується."

Він підкреслив складність сучасного моменту геополітично та фінансово, але висловив певні переконання в можливості зупинити Росію та уникнути руйнування України та глобальної міграції. Зазначивши ризики третьої світової війни, Зеленський висловив надію в успішному протистоянні цим загрозам.

Ці висловлювання висвітлюють суттєві аспекти інтерв'ю, в якому президент відповідав на запитання щодо перспектив завершення конфлікту та наголошував на важливості віри та зупинення російської агресії.





Ваше повідомлення надіслано