Згідно з інформацією джерел, за атакою безпілотників на нафтопереробний завод в Туапсе стоїть Служба безпеки України (СБУ).

За інформацією джерел, нафтопереробний завод "Роснефті" у Туапсе, Краснодарський край, Росія, який вночі 25 січня зазнав пожежі, був атакований безпілотниками Служби безпеки України (СБУ).

Згідно з отриманою інформацією, атака безпілотників СБУ спричинила значну пожежу на заводі, з пошкодженням установки первинної обробки нафтопродуктів, зокрема вакуумної та атмосферної колонн.

Спецслужби стверджують, що СБУ проводить атаки вглиб Росії, на об'єкти, які мають стратегічне значення для російської економіки і забезпечують паливом противника. Зазначається, що подібні дії будуть продовжуватися, і триває системна робота.

Нагадаємо, що вночі на 25 січня на нафтопереробному заводі "Роснефти" в Туапсе сталася пожежа, а місцеві жителі повідомили про проліт кількох безпілотників перед та після загоряння. Також, зазначено, що 21 січня українські спецслужби виконали аналогічну операцію на території Росії, атакуючи морський термінал в Усть-Лузі Ленінградської області.

Ваше повідомлення надіслано