ЗСУ заявляють про активізацію росіян на Оріхівському напрямку

Противник веде активні дії на Оріхівському напрямку, намагаючись перешкодити відступу військ з Роботинського виступу. Про це повідомив Дмитро Лиховій, речник ОСУВ "Таврія", під час телемарафону.

"Оріхівський напрямок стає гарячим у нашій зоні відповідальності, де ворог намагається зрізати Роботинський виступ", - підкреслив Лиховій.

За його словами, окупанти активізували свою діяльність, проводячи нові наступальні спроби, схожі на ті, які були в лютому, але тоді їх вдалося припинити. Протягом останньої доби зафіксовано 16 атак ворога в районі селища Вербове та навколо села Роботине. Варто відзначити, що минулого тижня кількість атак складала три-п'ять, а іноді російські війська взагалі утримувалить від штурмових дій.

Лиховій підкреслив, що при зростанні агресії противника, українські сили завдають значних втрат йому як у живій силі, так і техніці.

Надто було відзначено, що на Запорізькому напрямку ворог використовує квадроцикли в своїх наступальних діях.

Нагадаємо, Збройні сили України повідомили про спроби російських окупантів продорожити до Часового Яру на Донеччині, а ситуація на Бахмутському напрямку стає напруженою через збільшення сил противника.

Ваше повідомлення надіслано